Politika privatnosti

Politika Privatnosti za Divan Travel Agency

 

Posljednje ažurirano: [20.11.2023]

Uvod

Divan Travel Agency, sa sjedištem u Donja mahala D III, 72270 Travnik, Bosna i Hercegovina, posvećena je zaštiti privatnosti i sigurnosti vaših ličnih podataka. Ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo, dijelimo i čuvamo vaše lične podatke.

Prikupljanje Informacija

Prikupljamo informacije koje nam dobrovoljno pružate prilikom rezervacije putovanja, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vaše ime, kontakt informacije (telefon, e-mail), i preferencije putovanja.

Korištenje Informacija

Vaši podaci koriste se isključivo u svrhu pružanja traženih usluga, uključujući rezervacije i organizaciju putovanja. Također, možemo koristiti vaše informacije za slanje obavijesti i ponuda koje smatramo da bi vam mogle biti od interesa.

Dijeljenje Informacija

Ne prodajemo, iznajmljujemo ili na drugi način dijelimo vaše informacije s trećim stranama, osim u svrhu pružanja usluga putovanja. To može uključivati aviokompanije, hotele i druge pružatelje usluga putovanja.

Sigurnost

Predani smo zaštiti sigurnosti vaših informacija. Koristimo različite sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštenog pristupa, korištenja ili otkrivanja.

Prava na Pristup i Kontrolu Vaših Informacija

Imate pravo u bilo kojem trenutku zatražiti pristup svojim informacijama, kao i njihovo ispravljanje ili brisanje. Kontaktirajte nas na divan.karupovic@bih.net.ba za sve zahtjeve ili pitanja.

Promjene Politike Privatnosti

Zadržavamo pravo izmjene ove politike privatnosti u bilo kojem trenutku. Sve promjene bit će objavljene na ovoj stranici.

Kontakt

Za sva pitanja vezana za našu politiku privatnosti, kontaktirajte nas na:

Scroll to Top