Aranžman uključuje:
– prijevoz lux autobusom
– smještaj u Budimpešti, hotel *** 1 ND
– razgled gradova prema programu u pratnji vodiča
– putničko zdravstveno osiguranje

Aranžman ne obuhvata: 

– doplata za jednokrevetnu sobu 50 KM

– sjedalo po zelji u autobusu 50 KM

– plovidba brodom  15 €

Grad čardaša, tokajca. Grad ciganske muzike, violina. Grad mostova. BUDIM sa tvrđavom – grad koji slavu mađarske muzike i igre prenosi širom svijeta. PEŠTA – moderni, ravničarski grad, središte privrednog i kulturnog života. BUDIMPEŠTA – dva grada u jednom na obalama vječnog Dunava, ljepotom već vjekovima privlači pažnju putnika. Muzika čardaša, starih gradskih pjesama i romansi otkriva vječni nemir i slobodu cigana.

1.dan 21.01.2022. Travnik/Sarajevo – Budimpešta
Polazak u večernjim satima sa dogovorenog mjesta. Vožnja u pravcu Budimpešte preko Zenice , Doboja, Šamca, Osjeka i Mohača. Odmori po potrebi. Noćna vožnja.

2.dan 22.01.2022. Budimpešta
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Posjeta Citadeli sa koje se pruža prelijep panoramski pogled na cijeli grad. Razgledanje grada: Trg heroja, mostovi na Dunavu, Milenijumski park, Parlament, Budim sa ribarskim kulama, crkva Sv. Matijaša, Budimski dvorac… kafe pauza na Budimu.. Šetnja Vaci ulicom,Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor.
U večernjim satima, kad su svi mostovi osvjetljeni, fakultativna plovidba Dunavom… Doživljaj Budimpešte sa ove moćne rijeke, sa koje se pružaju najljepši vidici na grad. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan 23.01.2022. Budimpešta – Pecuh – Sarajevo/Travnik
Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak u trgovački centar. Slobodno vrijeme za odmor, kupovinu, šetnju.U podnevnim satima polazak u pravcu Pećuha. Vožnja do Pećuha u trajanju od 2,5 sata. Po dolasku, razgledanje grada u pratnji vodiča i slobodno vrijeme. Nastavak putovanja u pravcu Travnika/Sarajeva. Dolazak u noćnim satima.

 

Rezervacija: