CIJENA ARANZMANA 200,00 KM

Aranžman uključuje:
♦ prijevoz na relaciji lux turističkim autobusom
♦ smještaj u hotelu *** (dva noćenje sa doručkom) – Beograd
♦ razgledanje gradova predviđenih programom u pratnji vodiča
♦ putničko – zdravstveno osiguranje

Aranžman ne obuhvata:
♦doplata za jednokrevetnu sobu

♦ulaznice u muzej iluzija 7 €

♦ulaznica u muzej Kuća cvijeća 3,5 €

1.dan          12.2021.        Travnik/Sarajevo – Beograd

  Polazak iz Travnika/Sarajeva  u ranim jutarnjim satima. Vožnja sa usputnim odmorima po  potrebi grupe. U podnevnim satima dolazak u jedan od najstarijih gradova Europe – BEOGRAD. Smješten na ušću Save u Dunav Beograd predstavlja jednu od najvećih urbanih cjelina na Balkanu. Po dolasku u Beograd čeka nas panoramsko razgledanje grada sa pauzom za posjetu  KUĆE CVIJEĆA I MUZEJA ISTORIJE JUGOSLAVIJE. Nakon toga slijedi pješačko razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča; Knez Mihajlove ulice, koja predstavlja pješačku zonu i trgovačko središte samog grada, pa do glavnog gradskog trga, Trga Republike. Odlazak u Muzej iluzija (fakultativno)  ili slobodno vrijeme. Polazak prema hotelu u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. DOČEK NOVE 2022. GODINE na ulicama i trgovima Beograda ili nekom od mnogobrojnih baraova i splavova.  HAPPY NEW YEAR ! Noćenje.

 2.dan                01.01.2022.        Beograd

Kasni doručak.  U podnevnim satima polazak iz hotela i  odlazak do Kalemegdana, jednog od najljepših I najvećih beogradskih parkova. Kalemegdan je istovremeno i jedan od najznačajnijih kulturno-historijskih kompleksa  u kojem dominira Beogradska tvrđava iznad ušća Save u Dunavu. 

Nakon toga, slobodno vrijeme kao i poslijepodne za individualne aktivnosti: individualno razgledanje grada, šetnju, šoping… Povratak u hotel.  Slobodno vrijeme. Noćenje.

         

  3.dan      02.01.2022.       Beograd – Travnik/Sarajevo

Doručak. Poslije doručka, transfer od hotela do šoping centra „Ušće“, te slobodno vrijeme za šoping ili individualne aktivnosti. Polazak u pravcu Travnika/ Sarajeva u dogovoreno vrijeme  sa usputnim odmorima po potrebi grupe. Dolazak u Travnik/Sarajevo u noćnim satima.

Rezervacija: