Otkrijte svijet: Vaša avantura počinje ovdje

Beč 22. 11. - 25. 11. 2024

Informacije

Aranžman uključuje:


prijevoz turističkim lux autobusom 
♦ smještaj u Beču, hotel 4* – 2ND
♦ razgled gradova prema programu u pratnji vodiča
♦ putničko – zdravstveno osiguranje

Aranžman ne uključuje:

♦ sjedalo po želji u autobusu
♦ doplata za jednokrevetnu sobu

Plan putovanja

1.  dan 22.11.2024.  Travnik /Sarajevo – Beč

Polazak u večernjim satima. Vožnja preko Travnika, Sarajeva, Zenice Doboja, Hrvatske, Austrije do Beča. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

2.  dan 23.11.2024.  – Beč

Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Odlazak u veliki trgovački centar SCS i slobodno vrijeme za kupovinu i ručak. Smještaj u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima mogućnost odlaska do centra grada gradskim prijevozom i slobodno vrijeme za večernju šetnju. Noćenje.

3.  dan 24.11.2024. – Beč

Doručak. Cjelodnevno panoramsko i pješačko razgledanje grada u pratnji vodiča: Opera, Parlament, Rathaus, Hofburg, Ring, katedrala sv. Stephana, Hundertwaser haus,… Slobodno vrijeme za šetnju i samostalni obilazak. Povratak u hotel. U dogovoreno vrijeme polazak u grad i slobodno vrijeme za šetnju gradom i posjetu brojnim bečkim kafanama. Povratak u hotel. Noćenje.

4.  dan 25.11.2024. Beč – Graz – Travnik /Sarajevo

Doručak. Odjava iz hotela. Smještaj stvari u autobus. Polazak prema Grazu. Dolazak u Graz u prijepodnevnim satima, razgledanje grada u pratnji vodiča: Hauptplatz, gdje se nalazi Gradska vijećnica iz 19. st., te fontana posvećena Štajerskom princu, zgrada Opere, Glockenspiel… Polazak u pravcu BiH. Vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputne odmore po potrebi. Dolazak na odredište u noćnim satima. 

CIJENA ARANŽMANA: 399,00 KM

Rezervacija


Scroll to Top