Aranžman uključuje:
– prijevoz lux autobusom
– smještaj u Beču, hotel *** 2 ND + 1 ND Budimpešta
– razgled gradova prema programu u pratnji vodiča
– putničko zdravstveno osiguranje

Aranžman ne obuhvata: 

– doplata za jednokrevetnu sobu 120 KM

– sjedalo po zelji u autobusu 50 KM

1. dan 17.06.2021. Travnik/Sarajevo – Beč
Polazak ranim jutarnjim satima u pravcu Beča. Vožnja preko Slavonskog Šamca, Osijeka, Mohača i Budimpešte. Dolazak u Beč u večernjim satima. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora, odlazak u neobaveznu šetnju gradom. Povratak u hotel. Noćenje.
2. dan 18.06.2021. Beč
Doručak. Nakon doručka, panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: Gradska vjećnica – Rathaus, koja neodoljivo podsjeća na istu u Bruxellesu, carska palača Hofburg, njezina su karakteristika brojna raskošna krila i dvorišta u kojima se skrivaju vrijedne povijesne zanimljivosti, od kojih su posjetiteljima najinteresantnije one vezane uz caricu Sisi, najpopularniju stanovnicu tih odaja, Ring, katedrala sv. Štefana, Hundertwaser haus i dr… Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Odmor. U dogovoreno vrijeme, polazak prema dvorcu Schönbrunn, gdje ćete moći uživati u koncertu
Bečke filharmonije. Najavljuju nezaboravno muzičko i vizualno iskustvo za sve posjetitelje, a koncert koji će se održati na otvorenom će prenositi i 55 televizijskih stanica širom svijeta. Koncert počinje u večernjim satima. Po završetku, povratak u hotel. Noćenje.

3. dan 19.06.2021. Beč – Parndorf – Budimpešta
Doručak. Odjava iz hotela, te smještaj stvari u autobus. Vožnja prema Budimpešti. Pauza u trgovačkom središtu Outlet Parndorf u trajanju 2,5 sat. Dolazak u Budimpeštu u podnevnim satima. Panoramsko razgledanje Budimpešte sa vodičem: obilazak Trga heroja, ulica Vaci, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrđave, Brda Sv. Gelerta, Citadele… Smještaj u hotel. U večernjim satima, fakultativna plovidba brodom po Dunavu. Noćenje.

4. dan 20.06.2021. Budimpešta – Pecuh– Travnik/ Sarajevo
Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak do centra grada i slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu.
Polazak u pravcu Pećuha u podnevnim satima. Vožnja do Pećuha u trajanju od 2,5 sata.Po dolasku, razgledanje grada u pratnji vodiča i slobodno vrijeme. Nastavak putovanja u pravcu Travnika i Sarajeva. Dolazak u Travnik i Sarajevo u večernjim satima.

Rezervacija: