Aranžman uključuje:
– prijevoz lux autobusom
– smještaj u Beču, hotel **** 2 ND
– razgled gradova prema programu u pratnji vodiča
– putničko zdravstveno osiguranje

Aranžman ne obuhvata: 

– doplata za jednokrevetnu sobu 120 KM

– sjedalo po zelji u autobusu 50 KM

1. dan 09.09.2021. Travnik/Sarajevo – Budimpešta
Polazak noćnim satima u pravcu Beča. Vožnja preko Slavonskog Šamca, Osijeka, Mohača i Budimpešte. Noćna vožnja uz usputne odmore po potrebi.

2. dan 10.09.2021.  Budimpešta – Beč
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima i razgledanje grada u pratnji vodiča: Posjeta Citadeli sa koje se pruža prelijep panoramski pogled na cijeli grad. Razgledanje grada: Trg heroja, mostovi na Dunavu, Milenijumski park, Parlament, Budim sa ribarskim kulama, crkva Sv. Matijaša, Budimski dvorac… Šetnja Vaci ulicom… Nastavak putovanja u pravcu Beča. Dolazak u hotel u popodnevnim satima. Smještaj. Vrijeme za odmor. U večernjim satima mogućnost odlaska do centra grada gradskim prevozom i slobodno vrijeme za večernju šetnju gradom. Noćenje.

3. dan 11.09.2021. Beč
Doručak. Panoramsko i pješačko razgledanje grada u pratnji vodiča: Opera, Parlament, Rathaus, Hofburg, Ring, katedrala Sv. Stephana, Hundertwaser haus i dr… Slobodno vrijeme za šetnju, obilazak muzeja i dr. U 17:00 polazak u hotel. U 19:30 polazak u grad i slobodno vrijeme za šetnju gradom i posjetu brojnim bečkim kafanama. Povratak u hotel u 22:00. Noćenje.

4. dan 12.09.2021. Beč – Graz – Travnik/ Sarajevo
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak prema Grazu. Dolazak u Graz u prijepodnevnim satima, razgledanje grada u pratnji vodiča: Hauptplatz, gdje se nalazi Gradska vijećnica iz 19. stoljeća te fontana posvećena ‘Štajerskom princu’, nedaleko se nalazi zgrada opere, Zvono Glockeinspiel, Kaštel, katedrala i Mauzolej. Polazak u pravcu Travnika/Sarajeva. Vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputne odmore po potrebi. Dolazak na odredište u noćnim satima.

 

Rezervacija: