info@divan-karupovic.ba +387 30 501 115

LJUBLJANA – TRST – PULA – BRIJUNI

Aranžman uključuje:

– prijevoz turističkim lux autobusom

– smještaju u hotelu  3* na bazi 3 BB                                          M

– obilasci gradova prema planu puta

– vodič – pratilac grupe

– putničko – zdravstveno osiguranje

Aranžman ne uključuje: 

– doplata za 1/1 sobu 

– ulaznice u NP Brijuni 45,00 K
Preuzmite program

1.dan 10.10.2019. Travnik – Ljubljana

Polazak u ranim jutarnjim satima. Vožnja preko B.Broda, Zagreba do Ljubljane. Dolazak u Ljubljanu. Smještaju hotel. Razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča. Uživajte u gradu harmonične mješavine baroka, secesije i novijih arhitektonskih stilova, katedrali, snažnom ljubljanskom zmaju, parku Tivoli, romantičnom tromostovlju i ostalim mostovima iznad rijeke sa sedam imena. Noćenje.

2.dan 11.10.2019. Ljubljana - Trst - Rovinj - Pula

Doručak. Poslije doručka, odjava iz hotela i polazak za Trst. Po dolasku razgledanje znamenitosti Trsta, nekoč najznačajnije luke Habsburškog carstva, duhom i izgledom elegantnog srednjeeuropskog grada na Jadranu sa fascinantnom mješavinom kultura i tradicija: Porto Vecchio, Piazza Sant'Antonio, Ponterosso,Canal Grande,Molo Audace, Teatro Verdi, Piazza Unita d'Italia, Teatro Romano... Slobodno vrijeme za šetnju tršćanskom rivom, šoping u ulici Corso Italia ili predah uz kafu i sladoled u pješačkoj Viale XX Settembre.. Nastavak putovanja prema Rovinju i Puli. Po dolasku u Rovinj obilazak starog jezgra grada u pratnji vodiča. Stari grad iz XVIII stoljeca, crkva Sv. Eufemije, Park Zlatni rt, zgrade iz vremena baroka i renesanse... Dolazak u Pulu u večernjim satima. Smještaj u hotel. Noćenje.

3.dan 12.10.2019. Pula –Brijuni– Pula

Doručak. Polazak u razgledanje grada: Arena, Dvojna vrata, Augustov hram, Slavoluk Sergijevaca, Gradska palata, Crkva Marije Formoze... Slobodno vrijeme za šetnju. U popodnevnim satima odlazak u posjetu NP Brijuni , Nacionalni park Brijuni oaza je veličanstvenog sklada čovjeka, biljnog i životinjskog svijeta. Na Brijunima je upisano gotovo 700 vrsta raslinja, oko 250 vrsta ptica, dok blaga mediteranska klima čini ovo mjesto ugodnim i ljekovitim. Krenuvši iz Fažane, gledana s palube, crta se zelenog otočja pretvara u Veliki Brijun, najveći od 14 otoka.

4.dan 13.10.2019. Pula – Opatija – Travnik

Doručak. Odjava iz hotela. Smještaj stvari u autobus. Dolazak u Opatiju u ranim prijepodnevnim satima. Šetnja „Starom damom“ jadranskog turizma promenadom Lungomare oivičenom elegantnim hotelima sa kraja XIX i početka XX stoljeća. i slobodno vrijeme... Vožnja u pravcu Zagreba, Travnika sa pauzama po potrebi. Dolazak u Travnik u večernjim satima.