info@divan-karupovic.ba +387 30 501 115
0 ˚c
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/divanko/public_html/wp-content/themes/travelhub/functions.php on line 237
Cijena 200,00

BUDIMPEŠTA PEĆUH – 25 NOVEMBAR 2019.

Aranžman  uključuje:                                                            Aranžman ne uključuje:

– prijevoz lautobusom  visoke turističke klase                      – plovidbu brodom po Dunavu: 15,00€

– smještaj u hotelu *** (2 noćenja sa doručkom)                                        

– putničko – zdravstveno osiguranje

– razgledanje gradova u pratnji vodiča
Preuzmite program

1. DAN PETAK, 22.11.2019. Travnik/Sarajevo – Budimpešta

Polazak iz Travnika/Sarajeva u večernjim satima. Vožnja u pravcu Budimpešte preko Šamca, Osijeka i Mohača. Odmori po potrebi. Noćna vožnja.

2. DAN SUBOTA, 23.11. 2019. Budimpešta

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Posjeta Citadeli sa koje se pruža prelijep panoramski pogled na cijeli grad. Odlazak u trgovački centar. Slobodno vrijeme za odmor, kupovinu, šetnju. Smještaj u hotel, slobodno vrijeme za odmor i indivudualne aktivnosti. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima, kad su svi mostovi osvjetljeni, fakultativna plovidba Dunavom... Doživljaj Budimpešte sa ove moćne rijeke, sa koje se pružaju najljepši vidici na grad. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN NEDJELJA, 24.11. 2019. Budimpešta

Doručak. Razgledanje grada: Trg heroja, mostovi na Dunavu, Milenijumski park, Parlament, Budim sa ribarskim kulama, crkva Sv. Matijaša, Budimski dvorac... kafe pauza na Budimu.. Šetnja Vaci ulicom, kolači u slastičarni Zarbo... Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN PONEDJELJAK , 25.11. 2019 Budimpešta – Pećuh – Travnik

Doručak. Odjava iz hotela. Polazak u pravcu Pećuha. Vožnja do Pećuha u trajanju od 2,5 sata. Po dolasku, razgledanje grada u pratnji vodiča i slobodno vrijeme. Nastavak putovanja u pravcu Travnika/Sarajevo. Dolazak u noćnim satima.