info@divan-karupovic.ba +387 30 501 115

BRATISLAVA-PRAG-BEČ

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

  • PRIJEVOZ LUX AUTOBUSOM
  • 4 POLUPANSIONA U PRAGU HOTEL ***
  • USLUGA NA BAZI 5 PUNA PANSIONA
  •  1 NOĆENJE/ DORUČAK U BUDIMPEŠTI
  • PRATNJA STRUČNOG VODIĆA U BEČU, PRAGU I BUDIMPEŠTI

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • PLOVIDBA BRODOM PO VLATAVI S RUČKOM
  • MAGIČNE FONTANE

1. DAN-TRAVNIK-BUDIMPEŠTA

Polazak iz Travnika u večernjim satima. Vožnja preko Slavonskog Šamca, Osjeka u pravcu Budimpešte sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Noćna vožnja.

2. DAN-BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča i slobodno vrijeme. Smještaj u hotel, slobodno vrijeme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN -BUDIMPEŠTA-BRATISLAVA-PRAG

Doručak. Polazak u pravcu Bratislave. Dolazak u Bratislavu u podnevnim satima. Razgledanje znamenitosti grada u pratnji vodiča. Nastavak putovanja u Prag s usputnim odmorima po potrebi. Dolazak u Prag u večernjim satima, smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

4. DAN - PRAG

Doručak. Razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča: Vaslavske namesti, Hracany, Karlove namesti… Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu te odlazak na plovidbu brodom po Vltavi (fakultativno). Slobodno vrijeme za šetnju i šoping. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

5. DAN - PRAG

Doručak. U jutarnjim satima posjeta muzeju voštanih figura (fakultativno) i nastavak razgledanja grada.. Poslijepodne slobodno. U večernjim satima fakultativna posjeta magičnim fontanama.. Večera. Odlazak u jednu od poznatih Praških pivnica. Noćenje.

6. DAN-PRAG-DREZDEN-PRAG

Doručak. Odlazak na cijelodnevni izlet u Drezden. Razgledanje znamenitosti grada u pratnji vodiča i slobodno vrijeme. Povratak u Prag u večernjim satima. Večera, noćenje.

7. DAN- PRAG-BEČ-TRAVNIK/SARAJEVO

Doručak. Polazak za Beč jutarnjim satima, vožnja sa usputnim odmorima. Dolazak u Beč u podnevnim satima. Razgled grada u pratnji stručnog vodiča i slobodno vrijeme. Nastavak vožnje u pravcu Travnika. Dolazak u Travnik u noćnim satima.