info@divan-karupovic.ba +387 30 501 115

BEČ

Kakvo pretjerivanje, kakva divota! Ulaz u Španjolsku jahačku školu u kraljevskoj palači u Beču djelo je genijalnog arhitekte Fischera von Erlacha, koji je 1730. sagradio zajedno sa galerijama i golemim lusterima kao da je riječ o kakvoj prijestolnoj dvorani. Ako vidite lipicanera kako izvodi piruetu i čujete oduševljene komentare o skladu koji vlada između jahača i konja znači da ste stigli u Beč. U kavani u Beču možete naručiti Kleinen Braunen (kratku kafu), pregledati novine i ustvrditi da u njima nemate što pročitati. Od svih europskih gradova Beč će vas najviše zbuniti i uz brzi ritam valcera ovdje možete posve izgubiti smisao za orijentaciju. Zajedljive šale i kulinarski specijaliteti, pa odjednom visoka umjetnost, zvuk opere i Bethovenovih simfonija, Sissina nesreća i svjetla Pratera : Beč je ostao Beč …

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

  • PRIJEVOZ LUX AUTOBUSOM
  •  SMJEŠTAJ U HOTELU *** NA BAZI 2ND
  • IZLETI PREMA PROGRAMU
  • PRATNJA STRUČNOG VODIĆA U BEČU

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • ULAZNICE
Preuzmite program

1. DAN 22.11.2019. TRAVNIK/SARAJEVO - PARNODRF

Polazak u večernjim satima. Vožnja sa usputnim odmorima po potrebi preko Hrvatske i Mađarske u pravcu Parndorfa.

2. DAN 23.11.2019. PARNDORF-BEČ

Dolazak u šoping centar Parndorf u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme za kupovinu. Nastavak vožnje do hotela. Smještaj u hotel. Odmor. Odmor u hotelu ili kupovina u trgovačkom centru SCS. Mogućnost odlaska do centra grada gradskim prevozom i slobodno vrijeme za večernju šetnju gradom. Noćenje.

3. DAN 24.11.2019. BEČ

Doručak. Panoramsko i pješačko razgledanje grada u pratnji vodiča: Opera, Parlament, Rathaus, Hofburg, Ring, katedrala Sv. Stephana, Hundertwaser haus i dr... Slobodno vrijeme za šetnju, obilazak muzeja i dr. U 17:00 polazak u hotel. U 19:30 polazak u grad i slobodno vrijeme za šetnju gradom i posjetu brojnim bečkim kafanama. Povratak u hotel u 22:00. Noćenje.

4. DAN 25.11.2019. BEČ - GRAZ - TRAVNIK/SARAJEVO

Doručak. Odjava iz hotela. Polazak prema Grazu. Dolazak u Graz u prijepodnevnim satima, razgledanje grada u pratnji vodiča: Hauptplatz, gdje se nalazi Gradska vijećnica iz 19. stoljeća te fontana posvećena 'Štajerskom princu', nedaleko se nalazi zgrada opere, Zvono Glockeinspiel, Kaštel, katedrala i Mauzolej. Polazak u pravcu Travnika/Sarajeva. Vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputne odmore po potrebi. Dolazak na odredište u noćnim satima.