info@divan-karupovic.ba +387 30 501 115

B E Č – G R A Z 25. NOVEMBAR

Aranžman uključuje:
– prijevoz lux autobusom
– smještaj u Beču, hotel **** 2 ND
– razgled gradova prema programu u pratnji vodiča
– putničko zdravstveno osiguranje

Aranžman ne obuhvata:
– doplata za jednokrevetnu sobu 120 KM
Preuzmite program

1. dan Petak , 22.11.2019. Travnik/Sarajevo – Beč

Polazak noćnim satima u pravcu Beča. Vožnja preko Slavonskog Šamca, Osijeka, Mohača i Budimpešte. Noćna vožnja uz usputne odmore po potrebi.

2. dan Subota, 23.11.2019. Parndorf - Beč

Dolazak u šoping centar Parndorf u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme za kupovinu. Nastavak vožnje do hotela. Smještaj u hotel. Odmor. Odmor u hotelu ili kupovina u trgovačkom centru SCS. Mogućnost odlaska do centra grada gradskim prevozom i slobodno vrijeme za večernju šetnju gradom. Noćenje.

3. dan Nedjelja, 24.11.2019. Beč

Doručak. Panoramsko i pješačko razgledanje grada u pratnji vodiča: Opera, Parlament, Rathaus, Hofburg, Ring, katedrala Sv. Stephana, Hundertwaser haus i dr... Slobodno vrijeme za šetnju, obilazak muzeja i dr. U 17:00 polazak u hotel. U 19:30 polazak u grad i slobodno vrijeme za šetnju gradom i posjetu brojnim bečkim kafanama. Povratak u hotel u 22:00. Noćenje.

3. dan Ponedjeljak, 25.11.2019. Beč - Graz – Travnik/ Sarajevo

Doručak. Odjava iz hotela. Polazak prema Grazu. Dolazak u Graz u prijepodnevnim satima, razgledanje grada u pratnji vodiča: Hauptplatz, gdje se nalazi Gradska vijećnica iz 19. stoljeća te fontana posvećena 'Štajerskom princu', nedaleko se nalazi zgrada opere, Zvono Glockeinspiel, Kaštel, katedrala i Mauzolej. Polazak u pravcu Travnika/Sarajeva. Vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputne odmore po potrebi. Dolazak na odredište u noćnim satima.