CIJENA ARANZMANA 140,00 KM

Aranžman uključuje:

♦ prijevoz na relaciji lux turističkim autobusom

♦ smještaj u hotelu *** (dva noćenja sa doručkom) – N. Sad

♦ razgledanje gradova predviđenih programom u pratnji vodiča

♦ putničko – zdravstveno osiguranje

Aranžman ne obuhvata:

♦doplata za jednokrevetnu sobu

 
 

1. dan 30.10.2020. Travnik – Subotica – Novi Sad
Polazak iz Travnika u 5:00 sati. Vožnja uz usputne odmore prema potrebi grupe preko Doboja, Tuzle, Bijeljine do Subotice. Dolazak u Suboticu u podnevnim satima. Po dolasku, obilazak znamenitosti Subotice. Centar Subotice je kao muzej na otvorenom sa arhitekturom uglavnom u stilu secesije ali i baroka i klasične arhitekture. To se ogleda u crkvama (Katedrali, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Franjevačkoj crkvi itd), pozorištu i biblioteci, Plavoj i Zelenoj fontani… Među najatraktivnije ubraja se Gradska kuća, Sinagoga i Palata Rajhl. U večernjim satima polazak za Novi Sad. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i šetnju. Noćenje.

2. dan 31.10.2020. Novi Sad – Sremski Karlovci
Doručak.. Razgledanje grada Novog Sada, Petrovaradina i Sremskih Karlovaca u pratnji vodiča. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima odlazak u neki od novosadskih restorana. Večera uz muziku i ples (uz doplatu). Povratak u hotel oko ponoći. Noćenje.

 

3. dan 01.11.2020. Novi Sad – Beograd – Travnik
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak za Beograd. Po dolasku, panoramski obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča, a zatim pješačko razgledanje znamenitosti Beograda: Kalamegdan, Knez Mihajlova ulica, Bajrakli džamija, Trg Republike i dr… Polazak u pravcu Travnika oko 16 sati . Putovanja u pravcu Travnika uz usputne odmore. Dolazak u Travnik u večernjim satima.

Rezervacija: